Mercedes bestelwagens bij Carlo Deckx in Deurne

 

Betrouwbare service voor uw bestelwagen

Garage Carlo Deckx aan de Dascottelei 147 in Deurne-Zuid (Antwerpen) biedt u al 50 jaar alles wat u nodig hebt voor optimaal plezier van uw Mercedes-Benz bestelwagen. Ook al wordt hij veel gebruikt en lijdt hij zo nu en dan schade, als Erkend Servicepunt van Mercedes-Benz zorgt onze garage ervoor dat uw onmisbare partner u niet in de steek laat.

 

De specialisten van Garage Carlo Deckx garanderen u dat uw bestelwagen precies het onderhoud krijgt dat aan de richtlijnen van Mercedes-Benz voldoet. Ze kennen de bestelwagens van Mercedes-Benz dan ook van binnen en buiten. Met eerste keus originele onderdelen, zodat veiligheid, zuinigheid en een lange levensduur verzekerd zijn. En dankzij onze seizoencontroles en professioneel onderhoud weet u dat u altijd veilig onderweg bent.

 

Met de SmallRepair service van Garage Carlo Deckx herstellen we kleine beschadigingen vakkundig en snel, terwijl u er kosten bij kunt besparen. Maar ook grotere reparaties voeren wij natuurlijk voor u uit.

 

Neem contact met ons op voor de ExpressService van Mercedes-Benz. U belt en binnen drie dagen kunt u uw bestelwagen binnenbrengen voor klein onderhoud of een herstelling. En na anderhalf uur rijdt u al weer naar buiten.

 

Bij Garage Carlo Deckx is uw bestelwagen verzekerd van een lang leven!

Contacteer ons

     
 

Contacteer

garage Carlo Deckx

voor uw

Mercedes wagen !

 

03 808 33 37

 
     

Meer informatie?